Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Tumba Gymnastik & Gymmix
Välkommen!
Välkommen till vår hemsida!
Här publicerar vi nyheter från föreningen.

Följ oss också på våra sociala media:
@tumbagymnastik_official på Instagram
Tumba Gymnastik och Tumba Gymmix på Facebook
Sommarlov
2020-06-23 21:24
Efter en händelserik vår med annorlunda men fantastisk träning tar vi nu sommarlov. Vi vill tacka alla gymnaster och föräldrar för tålamodet och såklart alla ledare för fantasin och förmågan att ställa om och göra det bästa av situationen. Vi tränade ute och vi avslutade inne. 

Skön sommar önskar vi er alla. Håll igång, håll er friska och håll avstånd!
Vi ses i höst.
Uppdatering 27 april 2020: Covid-19
2020-04-27 22:03

Information till gymnaster och föräldrar


Styrelsens arbetsgrupp för gymnastikverksamheten har gått igenom riktlinjer från folkhälsomyndigheten och gymnastikförbundet och nu öppnar vi sakta upp för inomhusträning. 


Det är med tydliga riktlinjer för ledarna och med anpassat schema vi startar inomhusträningen. Fortsättningsvis gäller att ledarna själva bedömer om verksamheten kan bedrivas utifrån de riktlinjer man följer. Det kommer vara olika för olika grupper. Information får ni från era ledare genom kallelser och utskick.

Styrelsen står bakom alla ledares beslut.


Riktlinjer för träning i Tumba Gymnastik under Corona.pdf »


Utomhusträningen har varit framgångsrik, våra ledare är uppfinningsrika och det har blivit många lyckade utomhuspass.


Det tål att upprepas att förutsättningar kan komma förändras och vi förhåller oss till Folkhälsomyndighetens och myndigheternas rekommendationer.


 Ta hand om er och håll avståndet. Och motionera, det hjälper vi till med.


Vänligen, 

Tumba Gymnastik
Uppdatering 19 april: Covid-19
2020-04-19 21:29

Styrelsen hade ett extrainsatt möte den 16 april. Vi diskuterade bl.a. möjligheten att träna inomhus (detta gäller ej Gymmix gruppträning).

Folkhälsomyndigheten har förtydligat vissa delar som rör idrottande. Vi måste vara strukturerade och professionella; det är några pusselbitar som ska falla på plats innan vi kan träna inomhus.
Styrelsen fortsätter arbeta med de här frågorna och vi återkommer med mer information i slutet av april.

 

Tills vidare gäller fortsatt utomhusträning. Vi är väldigt glada över våra ledares och deltagares fantasi och fantastiska engagemang. Rörelseglädjen finns uppenbarligen inte bara inomhus; ni har verkligen visat att det går att träna utomhus! 

 

Ha roligt på era träningar och framför allt; var rädda om er och håll er friska!

 

Som vanligt skänker vi en extra tanke till alla som inte får, kan eller vill träna just nu.

 

Vänliga hälsningar,

Styrelsen i Tumba Gymnastik och Gymmix

Uppdatering 3 april 2020: Covid-19
2020-04-03 18:20

Information till alla medlemmar i Tumba Gymnastik och Gymmix.


Den 1 april uppdaterade Folkhälsomyndigheten riktlinjer kring träning. Svenska gymnastikförbundet har förtydligat hur detta påverkar gymnastikverksamheten. Läs mer här.


Rekommendationen är bl.a. att träning och motion kan bedrivas utomhus.


Utomhusträning kommer hållas i den mån det går.


Styrelsen står bakom våra ledares beslut att bedriva eller ställa in sin träning. Det kan innebära att vissa grupper inte kommer ha samma möjlighet att träna. Alla träningspass som kan hållas är vi tacksamma för, men vi accepterar att det finns olika förutsättningar.


All träning kommer bedrivas av friska ledare och friska deltagare. Om du har förkylningssymptom ska du stanna hemma. Om du själv, eller någon i din familj har konstaterad Covid-19, måste du stanna hemma.


Vi följer Folkhälsomyndigetens rekommendationer kring hygien och avstånd.


Observera att nya snabba beslut kan komma att tas. Information kommer att skickas via e-mail (Sportadmin) samt finnas på hemsidan och Facebook.


Ta hand om er och håll er friska.Vänligen

Tumba Gymnastik och Gymmix styrelse

Uppdatering 28 mars 2020: Covid-19
2020-03-28 18:38

Information till alla medlemmar i Tumba Gymnastik och Gymmix

Styrelsen höll ett extra möte den 25 mars där vi diskuterade hur vi ska bedriva vår verksamhet.

Baserat på Folkhälsomyndighetens rekommendationer och våra fantastiska ledares synpunkter har vi beslutat hur vi kan återuppta träningen. 
Det är en komplicerad situation och vi är medvetna om att nya hastiga beslut kan komma att behöva tas. Nedan redogör vi för hur vi planerar återgå till träningsverksamheten:


  • Folkhälsomyndigheten rekommenderar att idrottsrörelsen fortsätter bedriva verksamhet. Aktivitet kan behöva anpassas och riskbedömningar görs. Föreningen ser över antalet deltagare i verksamheten, typen av aktivitet, städning och andra rutiner.
  • Gymnastikverksamhet (Barn, Ungdom, Parkour, Trupp)
    • De kommande veckorna kommer de gymnastikledare som har möjlighet kalla sina grupper till utomhusträning. Det är viktigt att ni håller er uppdaterade på våra sociala medier samt är uppmärksamma på kallelser från ledarna.
    • Vi strävar efter att gymnastikverksamheten snart kan bedrivas i hallarna.
  • Gymmix gruppträning
    • Vi strävar efter att kunna erbjuda träning utomhus. Information kommer att skickas via e-mail (Sportadmin) samt finnas på hemsidan och Facebook.

Styrelsen står bakom våra ledares beslut att bedriva eller ställa in sin träning. Det kan innebära att vissa grupper inte kommer ha samma möjlighet att träna. Alla träningspass som kan hållas är vi tacksamma för, men vi accepterar att det finns olika förutsättningar. 
Våra ledare kan ha goda skäl till att inte bedriva träning; t.ex att man tillhör en riskgrupp, att träningsformen inte lämpar sig med de förutsättningar som finns eller att man känner oro. Oavsett skäl respekteras det. Det är en exceptionell situation.

Terminslängden kan komma förlängas i de fall det är möjligt. Vi gör allt för att ge alla utövare en så bra termin som möjligt!

All träning kommer bedrivas av friska ledare och friska deltagare. Om du har förkylningssymptom ska du stanna hemma. Om du själv, eller någon i din familj, har konstaterad Covid-19 måste du stanna hemma.

Vi följer Folkhälsomyndigetens rekommendationer kring hygien och avstånd.

Håll ut!  Kallelser och information om träning kommer inom kort!

Ta hand om er och håll er friska.

 

Vänligen,

Tumba Gymnastik och Gymmix styrelse

Nyheter från våra grupper
Gymmix Gruppträning, 14/06 11:55 
Gymmix Gruppträning, 31/05 21:59 
Gymmix Gruppträning, 25/05 20:53 
-- Grupp 30, 20/05 07:54 
Alla Kan Gympa, 20/05 07:52 
Gymmix Gruppträning, 17/05 19:31 
 
Våra sponsorer
Centrala förbund
WEBSHOP