SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tumba Gymnastik & Gymmix
Intresseanmälan för truppgymnastik

I vår truppgymnastikverksamhet tränar och tävlar barn och ungdomar mellan ca 8-18 år. Vi har ett antal truppgrupper i olika åldrar och nivå. För att börja i truppgymnastiken krävs vanligtvis förkunskaper, beroende på truppens nivå och svårighetsgrad. För en nybörjare kan det vara bra att starta i en breddgrupp eller förberedande truppgrupp. 

 
Till våra truppgrupper tillämpar vi kösystem och individuell inplacering i lämplig truppgrupp så snart det finns plats. Inplaceringen sker löpande och beroende på gymnastens ålder, förkunskaper och tillgängliga platser. Därefter får gymnasten prova på att träna med den aktuella truppen så att en så gynnsam inplacering som möjligt kan ske för gymnasten och truppen. 
 
För att göra intresseanmälan och ställa er i kö gör ni en anmälan via länken nedan och anmäler er till intresseanmälansgrupperna 907 eller 908 beroende på gymnastens ålder. Viktigt är här att ni så noga som möjligt beskriver eventuella förkunskaper och erfarenheter av gymnastik eller liknande idrott (konståkning, dans, friidrott etc)
 
Har ni ytterligare frågor om truppgymnastiken ber vi er kontakta vårt trupputskott på trupp@tumbagymnastik.se
 
Har ni frågor om intresseanmälan eller återanmälan, kontakta kansliet på info@tumbagymnastik.se
 
Länk till intresseanmälan finner ni nedan:
 
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Gymnastiksektionen, 03/06 06-03 
Gymnastiksektionen, 26/03 22:29 
Gymnastiksektionen, 30/01 18:23 
Gymnastiksektionen, 30/01 18:16 
Gymnastiksektionen, 29/12 09:54 
 
Våra sponsorer
Centrala förbund