SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tumba Gymnastik & Gymmix
Intresseanmälan till gymnastik

Vill ditt barn börja i gymnastik? Vi har grupper för barn i alla åldrar oavsett förkunskaper.

Se information nedan hur du gör en intresseanmälan.

 

Intresseanmälan till gymnastik
2021-05-26 09:00

Bilden ovan visar exempel på bokningen, datumen är från en annan termin, för att komma till bokningen tryck på länken nedan!

 

Länk till bokningen : https://sportadmin.se/book/?F=75c2a3e5-036f-4bcd-82d6-52d67fb3b8ba

 

Intresseanmälan till väntelista

För att göra en intresseanmälan så går ni in i vårt bokningssystem och anmäler ert barn på en Väntelista som motsvarar ditt barns födelseår. I väntelistan tillämpar vi turordning och anmälan är kostnadsfri. Inför terminsstart så återkommer vi till er med besked om ditt barn får en plats i en grupp.

 

Till kommande termin kommer vi försöka att öppna upp ytterligare grupper för barngymnastik. Vi har många barn på väntelista och söker aktivt efter föräldrar som kan tänka sig att vara ledare tillsammans med våra unga ledare.

Om vi hittar nya ledare kommer vi starta upp nya grupper. De gymnaster som står på väntelista har förtur in i nya grupper.

 

Vi behöver dig som ledare - gå före i kön :)

Vi har redan nu mentorer och unga ledare på plats men behöver fler vuxna ledare. Du som förälder kan göra en stor insats genom att bli ledare i en barngrupp tillsammans med ditt barn. Om du ställer upp som ledare så får ditt barn en garanterad plats i gruppen.

För att bli ledare, skicka ett mail till info@tumbagymnastik.se ,eller ring direkt till Kerstin Nyberg 070-6562476.

 

 

*************

"Klart jag kan vara ledare, jag kör ju ändå mitt barn till träningen. Varför åka fram och tillbaka, eller sitta i omklädningsrummet och vänta? Istället för att vara nyfiken på vad som händer inne i hallen på träningen så är jag med!"

 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Gymnastiksektionen, 03/06 06-03 
Gymnastiksektionen, 26/03 22:29 
Gymnastiksektionen, 30/01 18:23 
Gymnastiksektionen, 30/01 18:16 
Gymnastiksektionen, 29/12 09:54 
 
Våra sponsorer
Centrala förbund